24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0800-1850

Beglazing

Schilder- en afwerkingsbedrijf is gespecialiseerd op het gebied van installeren van alle soorten beglazing. Tevens kunnen wij als het nodig is de kozijnen aanpassen of vervangen. Omdat het plaatsen van glas tot een van onze dagelijkse werkzaamheden behoort hebben wij hier veel ervaring mee en kunnen wij snel en professioneel werk afleveren.

Soorten beglazing

Er zijn tegenwoordig veel soorten beglazing. Het is dan ook lastig om als particulier zelf de keuze te maken welk glas bij uw woning past. Onze vakmensen kunnen u kennis laten maken met alle soorten glas en kunnen deze voor u op een vakkundige wijze plaatsen. Hieronder ziet u welke beglazingsproducten wij onder andere aanbieden,

  • Glasherstel
  • Isolatieglas HR ++
  • Veiligheidsglas
  • Zonwerend glas
  • Glas in lood

Een van deze glassoorten laten plaatsen? Of wilt u weten welk glas het beste bij uw woning past? Dan kunt u rekenen op de diensten van Schilders- en afwerkingsbedrijf. Wij kunnen u advies geven en de beglazing voor u plaatsen. Of het nou gaat om een kleine klus of een grotere klus.

Kwalitatief, snel en betaalbaar

Schilders- en afwerkingsbedrijf is thuis in het plaatsen van beglazing. Wij richten ons voornamelijk op particuliere die op zoek zijn naar een kwalitatieve, betaalbare en vakkundige glaszetter. Door onze ervaring en persoonlijke aanpak kunnen wij u advies geven en u helpen met het maken van de juiste keuze omtrent de beglazing van uw woning.

Beglazing Groningen en Drenthe

Wij zijn actief in de regio Groningen en Drenthe. Schilders- en afwerkingsbedrijf kan u van dienst zijn met alle werkzaamheden rondom schilderwerk, beglazing, behangen en wandafwerking. U kunt ons altijd geheel vrijblijvend bellen via 0800-1850. Liever direct een overzicht van de kosten? Vraag dan online een offerte aan.