24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0800-1850

Behangen

Wilt u er zeker van zijn dat uw behang, naadloos en strak wordt aangebracht? Dan kunt u beter de hulp inschakelen van een professional. Schilders – en afwerkingsbedrijf kan voor u door ervaring en de juist materialen het behang op professionele wijze aanbrengen.

Wandbekleding voor iedereen

Wij kunnen diverse soorten wandbekleding leveren en aanbrengen. Hierdoor zit er altijd wel iets voor u tussen. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van populaire wandbekleding,

  • Vinyl
  • Schuimvinyl
  • Glasvlies
  • Linnenbehang

Goedkoop behang? Retro behang? Of juist design behang? Wij zijn u graag van dienst en kunnen het behang strak en naadloos voor u aanbrengen.

Advies van Schilders- en afwerkingsbedrijf

Of u nou op zoek bent naar een behanger voor een grotere klus of een kleine behangklus. U kunt rekenen op Schilders- en afwerkingsbedrijf. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van behangen kunnen wij u advies geven en bent u verzekerd van een mooi en kwalitatief resultaat.

Verwijderen van oud behang

Heeft u oud behang wat verwijderd moet worden? Wanneer u hier zelf aan begint kan dit een tijdrovende klus worden. Soms denkt men dat ze het oude behang wel kunnen laten zitten. In de loop der tijd gaat het onderste behang echter los zitten en is de kans groot dat u het nieuwe behang ook weg kunt gooien. Wij kunnen voor u eenvoudig het behang verwijderen. Door gebruik van het juiste gereedschap en de kennis op het gebied van behang is het behang binnen een mum van tijd verwijderd. Wij kunnen dan eventueel direct voor u een nieuw behang aanbrengen.

Behangen in Groningen en Drenthe

Wij zijn werkzaam in de regio Groningen en Drenthe en kunnen u onder andere van dienst zijn in Delfzijl, Winschoten, Wildervank, Veendam, Borger, Gieten en Assen.  Een vakman nodig voor het aanbrengen of verwijderen van behang? Neem dan contact met ons op via 0800-1850 of vraag hier gelijk online een offerte aan.