24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0800-1850

Schilder Assen

Schilder Assen: Zoekt u een schilder in Assen? Schildersbedrijf is het bedrijf voor al uw schilderswerk. Daarnaast renoveren wij wanden, en verzorgen het plaatsen van Behang. Daarnaast zijn wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van alle soorten beglazing.

Bij ons staat persoonlijk contact en aandacht voor de klant hoog in het vaandel. Wij richten ons hoofdzakelijk op particulieren welke een hoge kwaltijd zoeken met betaalbare prijzen.

Wilt u direct contact met Schildersbedrijf Noordbroek BV? Bel 0598 – 45 17 30 of stuur ons een bericht via het contactformulier. Heeft u een klus en wilt u hiervoor een offerte aanvragen? Vul dan geheel vrijblijvend ons offerte formulier in. Onze schilder Assen service neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Werkzaamheden Schilder Assen

schilder-AssenU kunt bij onze Assen schilder service terecht voor verschillende werkzaamheden. Zo kunnen wij de volgende werkzaamheden voor u verrichten:

  • Schilderwerk binnen
  • Schilderwerk buiten
  • Behang laten plaatsen
  • Het renoveren van wanden
  • Het renoveren van plafonds
  • Het plaatsen van alle soorten beglazing

Heeft u vragen over onze werkzaamheden of wilt u een offerte ontvangen? Vul dan ons offerte formulier in, neem telefonisch contact met ons op of dien een terugbel verzoek in via de knop bel mij terug boven aan de pagina.

 

Schildersbedrijf Assen

Om uw kozijnen, ramen en deuren in een goede conditie te houden is het belangrijk dat deze goed in de verf zitten. Houdt uw woning in goede conditie en laat uw schilderswerk uitvoeren door de professionele schilder. Onze schilder Assen service kan u adviseren over het schilderwerk van zowel de binnen als de buitenkant van uw woning. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige verfprodukten van Sigma en Sikkens. Deze producten houden uw houten deuren en kozijnen zelfs met ons natte klimaat in top conditie.

Zoekt u een schildersbedrijf in Assen? Neem dan contact op met schildersbedrijf, wij staan u graag ter woord voor advies of het uitbrengen van een prijsopgave. Bel ons direct via ons servicenummer 0800-1850 of vraag een offerte aan via ons offerte formulier.

 

Wandafwerking en Behang

Zijn uw wanden toe aan een nieuwe frisse kleur? Of wilt u juist uw wanden strak zakelijk wit hebben? Ook voor wandafwerking of het behangen van wanden staat onze schilder Assen service voor u klaar. Wij leveren een breed assortiment behang van decoratief tot vezel, alles uiteraard strak en vakkundig geplaatst. Ook voor het verwijderen van het oude behang kunt u een beroep op ons schildersbedrijf in Assen doen.

Daast behangen kunnen wij uw wanden ook herstellen en kleuren. Een product welke wij veel gebruiken is Sigma Sigmulto. Met dit product kunnen wanden snel behandeld worden met een professionele afwerking.

Vragen of een offerte aanvragen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op met onze schilders Groningen service via telefoonnummer 0800-1850.