24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0800-1850

Schilderwerk

Schilderwerk zorgt niet alleen voor een mooi uiterlijk. Ook draagt een professioneel schilderwerk bij aan de conditie van uw woning en/of bedrijf. Door het schilderwerk regelmatig bij te laten houden en eventueel te laten vervangen blijft uw onroerend goed in perfecte conditie.

Schilders- en afwerkingsbedrijf voor al uw schilderwerk

Wij verzorgen voor u zowel het binnen- als buiten schilderwerk. Hieronder ziet u met welke schildersklussen wij onder andere voor u kunnen verzorgen,

  • Boeiboorden
  • Deuren
  • Kozijnen
  • Muren en wanden

Ook kunnen onze vakmensen door het gebruik van professioneel apparatuur en decoratietechnieken bijna iedere beschadiging aan muren, wanden en schilderwerk voor u renoveren. Onze schilders hebben jarenlange ervaring met het schildersvak en kunnen u daarom vakkundig van dienst zijn. Door deze ervaring kunnen wij u vakmanschap en kwalitatief werk leveren.

Bijdrage aan een goed onderhouden woning

Het laten schilderen van het houtwerk van uw woning draagt bij aan de uitstraling van uw woning. Ook heeft goed en professioneel schilderwerk een bijdrage in de staat van uw woning. Door regelmatig bijhouden en renoveren van schilderwerk voorkomt u problemen zoals houtrot. Schilders- en afwerkingsbedrijf gebruikt alleen de hoogwaardige en kwalitatieve verfproducten van Sigma en Sikkens. In het Nederlandse klimaat zorgt deze verf voor extra bescherming.

Kleuradvies

Wilt u in de provincie Groningen of Drenthe uw woning van binnen of buiten voorzien van een nieuw kleurtje? Maar weet u niet welke kleur? Wij kunnen door ervaring op het gebied van kleurcombinaties en het toepassen van diverse kleuren u kleuradvies geven. Houdt u van donkere kleuren? Of juist lichtere kleuren? Onopvallend of opvallend? Onze schilders kunnen u de diverse kleurstellingen laten zien en u advies en hulp geven tijdens de keuze van de kleur.

Bent u op zoek naar een kwalitatieve, betaalbare schilder bij u in de regio Groningen of Drenthe? Neem dan contact met ons op via 0800-1850 of vraag direct online een offerte aan.