24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

0800-1850

Wandafwerking

Ook op het gebied van wandafwerking bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het toepassen van diverse manieren van wandafwerking. Of het nou gaat om strakke afwerking of juist een decoratieve afwerking. In alle gevallen kunnen wij voor u een nette en strakke wand realiseren.

Professionele wandafwerking

Zoekt u een vakman voor de wandafwerking in bijvoorbeeld uw keuken, badkamer of slaapkamer? Wij kunnen u advies geven over de verschillende soorten wandafwerkingen. Tevens kunnen wij voor u de gewenste wandafwerking toepassen. Onze vakman heeft ervaring met het aanbrengen van verschillende wandafwerkingen en wij kunnen u vakmanschap en kwaliteit garanderen.

Altijd een oplossing voor uw wand

Een veel gebruikte bewerking die wij kunnen toepassen is Sigmulto. Deze afwerking is een gespoten muurverf verkrijgbaar in diverse kleuren die onder andere afwasbaar is. Sigmulto Expression is een wandafwerking met een transparante afwerklaag en kan in gewenst motief gebracht worden.

Advies Schilders- en afwerkingsbedrijf

Weet u nog niet welke afwerking u wilt? Of weet u niet welke bij uw woning past? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen door onze kennis op het gebied van wandafwerkingen u adviseren en helpen met de juiste keus wandafwerking voor uw woning.

Wandafwerking bij u in de regio

Schilders- en bewerkingsbedrijf staat voor u klaar en kan u helpen met bijna iedere klus. Onze vakmensen komt u tegen in de provincies Groningen en Drenthe. Of u nou een schilder, wandafwerking of behang klus heeft in Haren, Musselkanaal, Groningen, Assen of Gieten? Wij kunnen u van dienst zijn.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 0800-1850of vraag direct online een offerte aan.